Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Nettside 15. des, 2018

Sherri

La meg definere en leder. Han må ha visjon og lidenskap og ikke være redd for noe problem. I stedet bør han vite hvordan han skal beseire den. Viktigst av alt må han jobbe med integritet.

26. aug, 2013

Jan Haakon Helmen

Hei
Her er bilde av Gira 6 mnd. gammel, hun måler nå 47-48 cm mankehøyde. Veldig snill og koselig bikkje

Takker for god handel
Mvh

Jan Haakon Helmen

18. feb, 2013

odarvb

her er bilde av bikkja. Hundebergets Bjønn, f. 30.4.12 veldig gild bikkje.

Nettside 11. des, 2012

ole andre veidahl

¨Hei.Jeg har en grå elghund som begynner å bli veldig gammel.merket dette under elgjakta i år.har hørt veldig mye bra omjamthunder å at dette absolutter noe man gå for.det jeg da lurer på er om det er hjelp å hente hos dere.vil helst ha en jamt han.men
har hat denne elgtispa i 13 år.så har ikke noe problem med tisper i det hele tatt.om det er valp eller unghund til salgs går bra .med vennlig hilsen ole andre veidahl.tlf.90815292

27. sep, 2012

Pål stian Heggås

hei! fin hjemmeside! titter litt runt å ser på jamthund, kansje dere vet hvordan det er å ha jamthund sammen me barn?? vurderer å kjøpe jamthund neste år=)

Nettside 12. jul, 2011

Monica Rimolsrønning

Heisann.
For en fin hjemmeside dere har. Så annonsen på tysk jaktterrier valper, og ble veldig nysgjerrig. Vi kjøpte en wachtelhundvalp ifjor som lover meget bra, så har vi 2 dachser som vi også jakter med. Drømmen vår neste gang er en tysk jakt terrier. Mulig vi må vurdere det nå. Spennede lesning om rasen, og gleder meg til å se valpene.

Nettside 10. jun, 2011

ingeka

hej fin hemsida hälsningar ingela

20. nov, 2010

Ailin

Hei.

Eg lurte på korleis det går med sessi, og om ho har det bra og trivest? Er det mulig å få nokre bilder av ho? Lurer på kor stor ho er blitt og om ho har forandra seg. Ho er eit stort savn heime.

Eg er dattra til ho som solgte Sessi til dere, og håper du har nokre bilder eg kunne fått.
Mvh Ailin

16. nov, 2009

Knut Singstad

Hei Torbjørn,den tyskern jeg kjøpte av deg (Loke) tegner til å bli den beste hunden jeg noen gang har hatt. Jager allerede hjort, elg og rådyr 30-40 min og losen er som på en drever.Kommer inn på hornet og er super på bakspora sine.Utrolig lydig og lærevillig. I tillegg så er han en kjælegris å ha i hus. Denne hunden slår i hjæl alle dårlige myter om tysk jaktterrier. Takk skal du ha.

10. okt, 2009

Steinar Sætha

Hei hei
fin side dere har her :)
takk for unghunden rex, han har det så fint så,han er det virkelig fres i,jaga på hvert slipp å hi har han prøvd,så der er det innstinkter på topp.
Han har blitt en stor en han tyskern,nesten ti kg og over 40 cm høy og energi til 5 hunder :)

dere får si ifra når elgjakta er over så kunne man tatt å jakta litt sammen,trenger å blir gjerne på alt med hi slepp å lærer litt:)

hilsen Steinar å Rex

19. aug, 2009

olav

Hei.
Flott hjemmeside dere har fått.
Men, på åpningssiden står det at vi jakter med....
Jeg bare undrer om det er mulig å jakte med uten å ha Finsk Støver ? Da burde det vel heller være mot ?
Men uansett med eller mot, nå begynner det.
Lykke til,
mvh
?